Τα πολλαπλά οφέλη της κρητικής διατροφής αναδείχτηκαν για μια ακόμα φορά μέσα από ημερίδα που οργάνωσε στον ιστιοπλοϊκό όμιλο Χανίων η Πρόεδρος της Επιτροπή για την ανάδειξη και προβολή της γνήσιας κρητικής διατροφής κα. Ηρώ Δασκαλάκη.

Ότι παραδοσιακή κρητική διατροφή, πάνω στην οποία στηρίζεται και η μεσογειακή διατροφή έχει ευεργετική επίδραση στην σωματική και ψυχική υγεία είναι σχεδόν αυτονόητο.

Αυτό που δεν είναι οφθαλμοφανές είναι ότι η κρητική διατροφή μπορεί να αποτελέσει ιδανική λύση για οπουδήποτε σύγχρονο αθλούμενο άτομο θέλει να κρατήσει την ζωτικότητά του και να διατηρήσει την ισορροπία στο ενεργειακό του ισοζύγιο χωρίς να χρειάζεται άλλες κατευθύνσεις όπως ανάλυσε στην παρουσίασή της η Ολυμπιονίκης της πάλης και Γεν. Γραμματέας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα. Βούλα Ζυγούρη

Μπορεί να καλύψει τον αθλητή ακόμα και στο στάδιο του πρωταθλητισμού. Την παράμετρο αυτή ανάπτυξε με άξονα το άθλημά της, η αργυρή Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας κα Σοφία Παπαδοπούλου.

https://rp.news/article/194930/i-voyla-zygoyri-mila-gia-tin-kritiki-diatrofi-kai-pos-ayti-voitha-ston-protathlitismo-video