Οι Ολυμπιονίκες Βούλα Κοζομπόλη, Βούλα Ζυγούρη, Κάχι Καχιασβίλι και Δήμητρα Μαγκανουδάκη επισκέφτηκαν σήμερα το 60ο δημοτικο σχολείο Αθηνών στο πλαίσιο του προγράμματος “Αθλητικός προσανατολισμός”. Μίλησαν στα μικρά παιδιά για τα αθληματά τους ενώ η ολυμπιονίκης Βούλα Κοζομπολη επικεντρώθηκε στις αξιες του αθλητισμού και τα ωφέλη από την ενασχόληση με αυτόν. Η ολυμπιονίκης Βούλα Ζυγούρη μίλησε στα παιδιά για τους κανόνες υγιεινής διατροφής ενώ οι μικροί μαθητες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το άθλημα της άρσης βαρών υπό την επίβλεψη του Ολυμπιονίκη Κάχι Καχιασβίλι και του ομοσπονδιακού προπονητή Νίκου Στέφου, όπως και την ξιφασκία υπό την επίβλεψη της ολυμπιονίκη Δημήτρας Μαγκανουδάκη.

Οι Ολυμπιονικες επεφύλαξαν μια έκπληξη στα παιδιά αφου τους μοίρασαν μπανάνες και πορτοκάλια για την καλύτερη κατανόηση της αξίας των φρούτων στην διατροφή μας.

Αθλητικός Προσανατολισμός στο 60ο δημοτικό σχολείο αθηνών - Βούλα Ζυγούρη 1

Αθλητικός Προσανατολισμός στο 60ο δημοτικό σχολείο αθηνών - Βούλα Ζυγούρη 2 Αθλητικός Προσανατολισμός στο 60ο δημοτικό σχολείο αθηνών - Βούλα Ζυγούρη 3 Αθλητικός Προσανατολισμός στο 60ο δημοτικό σχολείο αθηνών - Βούλα Ζυγούρη 4