Αθλητισμός

Σε τακτική Γενικής Συνέλευση κάλεσε τα μέλη του το Δ.Σ. του Σωματείου Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Χαϊδαρίου “Ο Κερκίωνας”, σύμφωνα με το ακόλουθο δελτίο τύπου.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ
του Σωματείου “Αθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Χαϊδαρίου Ο ΚΕΡΚΙΩΝΑΣ”

Σύμφωνα με τα άρθρα 4 & 6 του Καταστατικού και κατόπιν της από 02/02/2016 συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου καλούνται τα μέλη του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου Ο ΚΕΡΚΙΩΝΑΣ στις 07/03/2016 ημέρα Δευτέρα και ώρα 8:00 πμ στα γραφεία του Συλλόγου (Ανεξαρτησίας 17 Χαϊδάρι) σε Τακτική Γενική Συνέλευση.

Σε περίπτωση μη επίτευξης απαρτίας η Γενική Συνέλευση αναβάλλεται για τις 07/03/2016, ημέρα Δευτέρα ώρα 12:00 μμ, στον ίδιο χώρο και με την ίδια ημερήσια διάταξη οπότε η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία ανεξάρτητα από το πόσα μέλη θα παρευρεθούν, σύμφωνα με το άρθρο 6 του Καταστατικού. Δικαίωμα συμμετοχής στην εν λόγω Γενική Συνέλευση έχουν τα μέλη που είναι ταμειακώς εντάξει.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

Εκλογή Προέδρου της Γενικής Συνέλευσης,
Έκθεση πεπραγμένων του Δ.Σ.,
Έκθεση Εξελεγκτικής Επιτροπής για την οικονομική διαχείριση του Δ.Σ. του έτους 2015,
Έγκριση Οικονομικού – Ταμειακού Απολογισμού και Ισολογισμού του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου Ο ΚΕΡΚΙΩΝΑΣ για το έτος 2015,
Έγκριση Προϋπολογισμού του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου Ο ΚΕΡΚΙΩΝΑΣ για το έτος 2016,
Απαλλαγή των Μελών του Δ.Σ. του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου Ο ΚΕΡΚΙΩΝΑΣ από κάθε οικονομική, πειθαρχική και κάθε άλλη ευθύνη,
Άλλα θέματα – Προτάσεις Μελών,
Έναρξη αρχαιρεσιών για την εκλογή νέων Τακτικών και Αναπληρωματικών Μελών Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Αθλητικού Γυμναστικού Συλλόγου Χαϊδαρίου Ο ΚΕΡΚΙΩΝΑΣ.

Παρακαλούνται τα μέλη του Συλλόγου τα οποία επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Δ.Σ ή την Ε.Ε. να καταθέσουν την υποψηφιότητά τους μέχρι 03/3/2016 στις 24:00μμ (ημέρα Πέμπτη), σύμφωνα με το αρ. 6 του Καταστατικού.

Για το ΔΣ Με εκτίμηση
Ο Ά Αντιπρόεδρος Κ. Κωσταντάκης

http://www.palema.gr/eidiseis/pali/item/6304-a-g-s-kerkionas-xaidariou-prosklisi-taktikis-genikis-synelefsis.html