Με αφορμή τα πρόσφατα σκηνικά βίας στους αθλητικούς χώρους η Ολυμπιονίκης και πρέσβειρα για την Ειρήνη και την Εκπαίδευση του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας, Βούλα Ζυγούρη ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στα social media την δική της πρόταση σχετικά με την αντιμετώπιση της βίας στους αγωνιστικούς χώρους.

Δείτε την ανάρτηση της Βούλας Ζυγούρη:

Καταδικάζουμε κάθε μορφή βίας σε αθλητικούς χώρους και στην ζωή μας γενικότερα! Με γνώμονα της ολυμπιακές αρχές σας χρειαζόμαστε όλους ενωμένους απέναντι σε ανάλογα φαινόμενα. Περισσότερο από κάθε άλλη φορά είναι ώριμες οι συνθήκες για την χάραξη μιας Εθνικής στρατηγικής κατά της βίας στα γήπεδα. Με πρεσβευτές τους Έλληνες Ολυμπιονίκες οφείλουμε να απευθυνθούμε στους νέους που είναι το μέλλον της κοινωνίας μας και να τους προσφέρουμε Ολυμπιακή παιδεία. Να τους γνωρίσουμε τις αξίες και τα ιδανικά του Ολυμπισμού και με βεβαιότητα θα τους προσανατολίσουμε στην ειρηνική επίλυση των διαφορών και την αποφυγή της βίας.

Βούλα Ζυγούρη – Ολυμπιονίκης της πάλης
Πρέσβειρα για την Ειρήνη και την Εκπαίδευση του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας (ΔΚΟΕ) #olympictruce #sportsviolence #peace #olympicvalues

https://rpntv.gr/β-ζυγούρη-καταδικάζουμε-κάθε-μορφή-βί/