Διοργάνωση Τουρνουά μαζί με τους Ολυμπιονίκες

 

Ο Μαζικός Αθλητισμός σε κάθε έκφανση και επίπεδό του (παιδικές διοργανώσεις, ερασιτεχνικά και επαγγελματικά πρωταθλήματα, βετερανικά τουρνουά) είναι ένα από το πλέον ενδεδειγμένα σημεία επαφής του κοινού με σημαντικά κοινωνικά θέματα.

Η προαγωγή των αξιών που ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών πρεσβεύει και η επίτευξη στόχων κοινωνικού χαρακτήρα, επιτυγχάνεται άριστα με την διοργάνωση αθλητικών τουρνουά, καθώς μέσω αυτών αυξάνεται ο βαθμός της ενημέρωσης του φίλαθλου κοινού και ως εκ τούτου ο βαθμός της ευαισθητοποίησής του.

Ο Σύλλογος Ελλήνων Ολυμπιονικών σε συνεργασία με Αθλητικά Σωματεία, Κοινωφελείς Οργανισμού και Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει οργανώσει μία σειρά από Τουρνουά, μέσα από τα οποία ο βασικός στόχος ήταν η προαγωγή του Αθλητισμού, της Υγείας και της Παιδείας, ενώ είναι στη διάθεση του κάθε φορέα, που επιθυμεί να συνδράμει κατά αυτόν τον τρόπο.

Μερικές από τις διοργανώσεις που έχουμε πραγματοποιήσει είναι οι ακόλουθες:

  • Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Παλαιμάχων Καλαθοσφαιριστών Ελλάδος διοργανώσαμε Φιλανθρωπικούς Αγώνες Μπάσκετ σε Γλυφάδα και Περιστέρι, τόσο για την αρωγή προς τα παιδιά της ΕΛΠΙΔΑΣ, όσο και προς τα αυτιστικά παιδιά, καθώς και για να τιμήσουμε τον σπουδαιότερο Έλληνα Καλαθοσφαιριστή και εκ των σημαντικότερων αθλητικών προσωπικοτήτων της χώρας Νίκο Γκάλη.
  • Σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ναυτικό Όμιλο Αιγυπτιωτών και τον Όμιλο Sand & Sports διοργανώσαμε Διεθνή Τουρνουά Beach Tennis Κατηγορίας σε Αθήνα και Πόρτο Χέλι, προκειμένου να προάγουμε και να αυξήσουμε την αναγνωρισιμότητα των αθλημάτων παραλίας.
  • Σε συνεργασία με τους Ναυτικούς Ομίλους Ξυλοκάστρου και Καλαμάτας σε Ξυλόκαστρο και Καλαμάτα αντίστοιχα, διοργανώσαμε τον Ιστιοπλοϊκό Αγώνα «Ανοιχτών Οριζόντων και Προοπτικής», προκειμένου να έρθουν σε επαφή τα νέα παιδιά των περιοχών αυτών, με το άθλημα της Ιστιοπλοΐας.
  • Σε συνεργασία με τον Σύλλογο Όραμα ΕΛΠΙΔΑΣ, διοργανώσαμε Αγώνα Δρόμου εντός του περίβολου του Ογκολογικού Νοσοκομείου Παίδων «Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη», όπου Ολυμπιονίκες και καρκινοπαθή παιδιά έτρεξαν χέριχέρι, μεταφέροντας σπουδαία μηνύματα για την αξία της υγείας και τη δύναμη της θέλησης για τη ζωή.
  • Σε συνεργασία με το Κέντρο Απεξάρτησης Ουσιοεξαρτημένων Ατόμων ΚΕΘΕΑ ΝΟΣΤΟΣ διοργανώσαμε Τουρνουά Μπάσκετ στον Πειραιά και Ιστιοπλοϊκό Αγώνα στη Σαλαμίνα, ώστε να συμβάλλουμε στην προσπάθεια των συγκεκριμένων ανθρώπων που προσπαθούν να κερδίσουν πίσω την ζωή τους, για κοινωνική και επαγγελματική επανένταξη.
  • Σε συνεργασία με το Εργασιακό Πρωτάθλημα «Νίκος Γκάλης» του Εργατοϋπαλλικού Κέντρου Αθηνών ΕΚΑ, διοργανώσαμε Τουρνουά Μπάσκετ 3Χ3 Γυναικών, ώστε να προάγουμε τον Γυναικείο Βετερανισμό.

Για Διοργάνωση Αθλητικών Τουρνουά Κοινωνικού Χαρακτήρα με το Σύλλογο Ελλήνων Ολυμπιονικών, παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα, αναφέροντας το είδος της αθλητικής διοργάνωσης, προκειμένου να τύχει της κατάλληλης αξιολόγησης:

Σφάλμα: Η φόρμα επικοινωνίας δε βρέθηκε.