Η Βούλα Ζυγούρη στην 3η εξόρμηση συγκέντρωσης τροφίμων από το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής. Η Βούλα Ζυγούρη στην 3η εξόρμηση συγκέντρωσης τροφίμων από το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Στη δράση του Σώματος Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής για συγκέντρωση τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν στους δικαιούχους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου, συμμετείχε και η Ολυμπιονίκης της πάλης Βούλα Ζυγούρη.

Για τη συγκεκριμένη δράση η Βούλα Ζυγούρη δήλωσε:

«Αν υπάρχει μια θετική προσέγγιση στη δυσμενή συγκυρία των ημερών μας, σίγουρα είναι το γεγονός του επαναπροσδιορισμού των σχέσεων με τους συνανθρώπους μας. Ξαναφέραμε στην επικαιρότητα την κατανόηση και τη συμπαράσταση προς τους άλλους, ακριβώς τη στιγμή που μόνο οι ασπρόμαυρες ταινίες μας τις θύμιζαν! Tο Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής πραγματοποίησε την 3η εξόρμηση συγκέντρωσης τροφίμων, τα οποία θα διατεθούν στους δικαιούχους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου. Η συλλογή πραγματοποιήθηκε σε έξι μεγάλα Super Market του Ηρακλείου και απέφερε σημαντική ποσότητα αγαθών. Ευχαριστώ το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής που μου έδωσε την ευκαιρία να συνεισφέρω στη σημαντική αυτή δράση! Ευχές για ανάλογη επιτυχία σε κάθε επόμενη προσπάθεια!
Στηρίξτε όλοι ανάλογες ειλικρινείς ενέργειες! Καλή Ανάσταση!»

Ακολουθεί το δελτίο τύπου για την 3η εξόρμηση συγκέντρωσης τροφίμων από το Σώμα Εθελοντών του Δήμου Ηρακλείου Αττικής.

Δράσεις εθελοντισμού στο Ηράκλειο Αττικής                  Δράσεις εθελοντισμού στο Ηράκλειο Αττικής

Σώμα Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου Αττικής
Δελτίο τύπου
3η εξόρμηση για συγκέντρωση τροφίμων, 27.04.2013

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2013, το Σώμα Εθελοντών Δήμου Ηρακλείου Αττικής πραγματοποίησε την 3η εξόρμηση συγκέντρωσης τροφίμων για το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας. Η δυναμική παρουσία των εθελοντών σε έξι (6) μεγάλα Πολυκαταστήματα (Super Market) του δήμου μας απέφερε τα προσδοκόμενα αποτελέσματα και μπορέσαμε να εξασφαλίσουμε σημαντική ποσότητα τροφίμων, που θα διατεθούν στους συμπολίτες μας οι οποίοι σιτίζονται μέσα από το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Στην προσπάθειά μας αυτή μας βοήθησαν οι μαθητές & οι μαθήτριες σχολείων (4ο Γυμνάσιο, «Ελληνική Παιδεία» & «Σύγχρονα Εκπαιδευτήρια Μάνεση»), που με τον ζήλο και τον αυθορμητισμό της νεαρής τους ηλικίας δε σταμάτησαν λεπτό να ενημερώνουν και να προτρέπουν τους πελάτες των πολυκαταστημάτων να προσφέρουν ό,τι μπορούσαν για τους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Παρούσα και η ολυμπιονίκης μας Βούλα Ζυγούρη, πάντα ευαισθητοποιημένη και συμπαραστάτρια στις δράσεις μας.

Ευχαριστούμε τους υπαλλήλους του Δήμου μας για την πολύτιμη βοήθειά τους και πάνω από όλους, ευχαριστούμε όλους εσάς που για μια ακόμη φορά προσφέρατε από το υστέρημά σας για τους αδύναμους συμπολίτες μας.

Καλή Ανάσταση!!!

Εθελοντισμός Ηράκλειο Αττικής Βούλα Ζυγούρη 5

       Εθελοντισμός Ηράκλειο Αττικής Βούλα Ζυγούρη 8 Εθελοντισμός Ηράκλειο Αττικής Βούλα Ζυγούρη 7 Εθελοντισμός Ηράκλειο Αττικής Βούλα Ζυγούρη 6 Εθελοντισμός Ηράκλειο Αττικής Βούλα Ζυγούρη 4 Εθελοντισμός Ηράκλειο Αττικής Βούλα Ζυγούρη 3 Εθελοντισμός Ηράκλειο Αττικής Βούλα Ζυγούρη 2 Εθελοντισμός Ηράκλειο Αττικής Βούλα Ζυγούρη 9

https://web.archive.org/web/20130605011616/http://www.palema.gr/eidiseis/diafora/item/4008-draseis-ethelontismou-sto-irakleio-attikis.html