Εθελοντισμός Ηράκλειο Αττικής

 

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, στο περίπτερό των εθελοντών, θα παρευρίσκονται γνωστοί καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και αθλητές

Εθελοντισμός Ηράκλειο Αττικής - Βούλα Ζυγούρη

Μια ακόμη δράση για τη συγκέντρωση τροφίμων για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες ανακοίνωσαν οι Εθελοντές Ηρακλείου στο πλαίσιο των πολιτιστικών εκδηλώσεων «Ηράκλεια 2015». Τις εκδηλώσεις διοργανώνει ο Δήμος από τις 23 Σεπτεμβρίου έως τις 4 Οκτωβρίου στο πάρκο Ο.Τ. 216, παιδική χαρά «Χαμόγελο του Παιδιού» που βρίσκεται στην οδό Πεύκων 50, με τους Εθελοντές να συμμετάσχουν με δικό τους περίπτερο που παραχωρήθηκε από το Δήμο Ηρακλείου, από τις 6.30 το απόγευμα έως τις 11.30 το βράδυ.

Στόχος και σκοπός των Εθελοντών είναι η συγκέντρωση τροφίμων για τις ανάγκες των Κοινωνικών Παντοπωλείων του Δήμου που θα πραγματοποιηθεί την τελευταία ημέρα των εκδηλώσεων (4 Οκτωβρίου), ενώ στο περίπτερο οι δημότες θα ενημερώνονται για το έργο και τις δράσεις τους.

Κατά τη διάρκεια των εκδηλώσεων, στο περίπτερό των εθελοντών θα παρευρίσκονται γνωστοί καλλιτέχνες, δημοσιογράφοι και αθλητές, οι οποίοι θα στηρίξουν το έργο τους στέλνοντας μήνυμα αλληλεγγύης και ενεργής συμμετοχής στην κοινή προσπάθεια. Κάθε μέρα θα ανακοινώνεται η παρουσία των παραπάνω στο Facebook «Εθελοντισμός Ηράκλειο Αττικής». Επίσης, θα συμμετάσχουν και θα βοηθήσουν στην παραπάνω δράση, για όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συγκέντρωση τροφίμων, σχολεία, σύλλογοι, φροντιστήρια κ.α., μοιράζοντας φυλλάδια κι ενημερώνοντας τους επισκέπτες.

Στο πλαίσιο αυτό, οι Εθελοντές καλούν τους πολίτες να ενισχύσουν το έργο τους που συμβάλλει σημαντικά στην ανακούφιση των ευπαθών ομάδων που συνεχώς πληθαίνουν λόγω της οικονομικής κρίσης.