Επίδειξη πάλης και άλλων μαχητικών αθλημάτων

Μεγάλη επιτυχία είχε η εκδήλωση που έγινε στα πλαίσια του αθλητικού camp, με επίδειξη μαχητικών αθλημάτων, Τζούντο και Πάλη, αλλά και μαθημάτων αυτοάμυνας, που διοργανώθηκε στο πάρκο «Τρίτση», στο Ίλιον, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του 39ου Φεστιβάλ ΚΝΕ, την Πέμπτη και την Παρασκευή 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2013.

Το άθλημα της πάλης παρουσίασε στο κοινό η Ολυμπιονίκης του αθλήματος Βούλα Ζυγούρη, με αθλητές της Εθνικής Ομάδας Εφήβων – Παίδων και του συλλόγου «Δίας Αχαρνών». Στην ¨ανοιχτή προπόνηση¨ που ακολούθησε, το κοινό είχε την ευκαιρία να γνωρίσει την πάλη διαδραστικά. Οι επισκέπτες του Φεστιβάλ που γέμισαν τις εξέδρες, ανέβηκαν στην παλαίστρα για να διδαχτούν και να εκτελέσουν θεαματικές λαβές, υπό την καθοδήγηση τόσο της κας Ζυγούρη και των αθλητών μας όσο και του Ομοσπονδιακού προπονητή της ελευθέρας πάλης κου Χρήστου Σιδηρόπουλου, ο οποίος συμμετείχε στην εκδήλωση.

«Ευχαριστούμε τους διοργανωτές του φεστιβάλ, που μας έδωσαν την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε στο κοινό, το άθλημα που αγαπάμε!»

Πάλη και άλλα αθλήματα 19-9-2013 - Βούλα Ζυγούρη Επίδειξη πάλης 19-9-2013 - Βούλα Ζυγούρη