Η ¨Νέα Παιδεία¨ τίμησε την Ολυμπιονίκη Βούλα Ζυγούρη

Ο Αθλητικός Σύλλογος ¨Νέα Παιδεία¨ διοργάνωσε μεγάλη γιορτή με την ευκαιρία της συμπλήρωσης είκοσι χρόνων λειτουργίας του στο Χαϊδάρι. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26-5-2013 στο Κλειστό Γυμναστήριο Αγίας Βαρβάρας και περιλάμβανε παρουσίαση προγραμμάτων Αγωνιστικής Αεροβικής Γυμναστικής, επίδειξη Tae Kwon Do, χορογραφίες Ρυθμικής, Ενόργανης, Γενικής Γυμναστικής. Στα πλαίσια της εκδήλωσης, ο πρόεδρος του Συλλόγου Κος Λαζαρακόπουλος απένειμε – εκ μέρους του ΔΣ του συλλόγου -, τιμητική διάκριση για την προσφορά της στον Ελληνικό Αθλητισμό, στην Χαϊδαριώτισσα Ολυμπιονίκη της πάλης κα Βούλα Ζυγούρη.
Στην διάρκεια της εκδήλωσης η κα Ζυγούρη είχε την ευκαιρία να ενημερώσει το κοινό σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις για το θέμα της εξόδου της πάλης από το Ολυμπιακό πρόγραμμα.
Τιμητικές διακρίσεις απονεμηθήκαν στον Παγκόσμιο πρωταθλητή της ενόργανης γυμναστικής κο Βλάση Μάρα και την Πρωταθλήτρια του άλματος επί κοντώ κα Αφροδίτη Σκαφίδα.

« Ευχαριστώ θερμά τον σύλλογο ¨Νέα Παιδεία¨ και τον πρόεδρό του κο Λαζαρακόπουλο για την τιμή που έκανε στο πρόσωπό μου αλλά και για την υποστήριξη που προσέφερε στο άθλημα της πάλης. »

Βούλα Ζυγούρη - Νέα Παιδεία 5 Βούλα Ζυγούρη - Νέα Παιδεία 1 Βούλα Ζυγούρη - Νέα Παιδεία 2 Βούλα Ζυγούρη - Νέα Παιδεία 3 Βούλα Ζυγούρη - Νέα Παιδεία 4