Ευχαριστώ πολύ τις αθλήτριες μου Μαρία Καρδαρά, Σοφία ΓεωργοπούλουΠαναγιώτα Παπακωστοπούλου για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Με τιμά ιδιαίτερα αυτό. Η θέληση τους και το ταλέντο τους μαζί με την αγάπη μας για το άθλημα έφεραν αυτά τα αποτελέσματα σε μόλις εννέα μήνες δουλειάς.

Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μας Παναγιώτη Γραμματικόπουλο για όλη τη δουλειά που έχει κάνει μέχρι σήμερα και αυτός.

Ο ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΣ Γ.Σ. ΑΘΗΝΩΝ, με την προτροπή της προέδρου του Ολυμπιονίκου της πάλης Βούλα Ζυγούρη , στην παρθενική του εμφάνιση σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα έκανε πολλές επιτυχίες, μετάλλια, πανελλήνια ρεκόρ και ομαδικά κύπελλα.
Ως πρόεδρος του τμήματος Άρσης Βαρών του Φιλαθλητικού, θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τις αθλήτριες μας πρώτα απ όλα για τον χαρακτήρα που έχουν επιδείξει τόσο καιρό, και μετά για τις αθλητικές τους επιδόσεις. Το μέλλον τους ανήκει.
Ακόμα ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους που μας εμπιστεύτηκαν, Ανθή ΦιλιππίδουΕύη Ανδρικοπούλου, στην Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών και τους υπαλλήλους που με κάθε τρόπο μας έχουν βοηθήσει να στήσουμε αυτό το σύλλογο .
Ευχαριστούμε το Δήμο Πολύγυρου Χαλκιδικής για την εξαιρετική διοργάνωση!


Τέλος εγώ προσωπικά θέλω να ευχαριστήσω όλους τους παλιούς αρσιβαρίστες και αρσιβαρίστριες που πέρα από τη χαρά που νιώθω όταν τους βλέπω νιώθω σαν να μην πέρασε μια μέρα από τα παλιά, την αγάπη την αλληλεγγύη.
Θεανώ Ζαγκλιβέρη, Μαρία ΧριστοφορίδηΟδυσσέας ΔήμαςΧρήστος ΚωνσταντινίδηςΓιώργος ΤριανταφυλλίδηςΠαναγιώτης ΔήμοςΝατάσα ΑκτύπηΑλεξία ΠαπαγεωργίουΦιλιππία ΚοχλιαρίδουΔημήτριο Βαλασιάδη, και βέβαια τον Πύρρο Δήμα!