Η αγάπη για την πάλη φέρνει επιτυχίες

 
Η αγάπη για την πάλη φέρνει επιτυχίες

Έχουν περάσει 20 χρόνια από την ίδρυση του Παλαιστικού Συλλόγου Πύργου «Τιτάν». Από το 1998 μέχρι και σήμερα, που οι αθλητές του συλλόγου λαμβάνουν μέρος σε αγώνες, οι διακρίσεις διαδέχονται η μία την άλλη. Τελευταίο παράδειγμα ήταν τα 4 χρυσά και τα 2 αργυρά μετάλλια Παίδων στο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα που διοργανώθηκε στην Αθήνα στις 7 Δεκεμβρίου, στο οποίο η αποστολή του «Τιτάνα» ήταν 6 αθλητές. Μια εβδομάδα πριν στο Αναπτυξιακό των Τρικάλων η αποστολή 4 αθλητών επέστρεψε στον Πύργο με 4 ακόμη χρυσά μετάλλια Παίδων.

Το 2011 στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παγκορασίδων που διοργανώθηκε στη Σπάρτη «έλαμψαν» το άστρα της Γωγώς Νικολοπούλου και της Ρόζας Τσαρουχά που ήρθαν 1η και 2η αντίστοιχα και από τότε έχουν κατακτήσει δύο φορές το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Στις εγκαταστάσεις του Παλαιστικού Συλλόγου Πύργου, που βρίσκονται στον χώρο του Σταδίου Πύργου (πίσω από το κλειστό του μπάσκετ και απέναντι από το κολυμβητήριο) προπονούνται καθημερινά 50 αθλητές όλων των ηλικιών στην Ελληνορωμαϊκή και την Ελεύθερη Πάλη.

Προπονητές του «Τιτάνα» είναι ο αντιπρόεδρος της ΕΟΦ Πάλης Δημήτρης Κολιτσόπουλος, ο Αλέξης Κολιτσόπουλος και ο Παναγιώτης Αναστασιάδης.

Η αγάπη και το μεράκι των ανθρώπων του Παλαιστικού Συλλόγου Πύργου για το σπουδαιότερο άθλημα των Αρχαίων Ελλήνων τους δίνει δύναμη να συνεχίζουν και να αντεπεξέρχονται στις δυσκολίες και τα προβλήματα των εγκαταστάσεων, αφού η βοήθεια από τον Δήμο Πύργου είναι ελάχιστη έως μηδαμινή. Στόχος τους είναι ακόμη περισσότερες επιτυχίες το νέο έτος.

Οι προπονήσεις γίνονται από Δευτέρα έως Σάββατο 16:00-21:00. Για οποιαδήποτε πληροφορία στο τηλ.: 6988601341 και στο email: wrestlingtitan@yahoo.gr. Η σελίδα του «Τιτάνα» στο Facebookείναι: www.facebook.com/wrestlingtitan.pirgou.

http://www.protinews.gr/sports/item/1472-i-agapi-gia-tin-pali-fernei-epityxies