Σιγήν ιχθύος για την επιτυχία της πρωταθλήτριας που ύψωσε την γαλανόλευκη ψηλά από τα μνημονιακά Μέσα Ενημέρωσης – Ντροπή τους γιατί η Γραμματική εκπροσωπεί την “άλλη” Ελλάδα, αυτή που μάχεται καθημερινά…

Του Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλου από το pinakio.blogspot.gr

Τρίτη ξανά…το έκανε όπως το Μεξικό και στο Τελ Α Βιβ.

Η πρωταθλήτρια του Taekwondo Γραμματική Χρηστίδου άλωσε και το Ισραήλ με αποτέλεσμα η γαλανόλευκη να στέκει στον ιστό του σταδίου.

Οι αγώνες ήταν δύσκολοι και το επίπεδο των αντιπάλων ιδιαίτερα υψηλό, μα η ελληνίδα πρωταθλήτρια ξεπερνώντας τον εαυτό της βρέθηκε στο βάθρο.

Μάλιστα ο ημιτελικός κρίθηκε σε λεπτομέρειες και έτσι η νεαρή ελληνίδα έμεινε εκτός τελικού…

Ο πατέρας της και προπονητής της Χρήστος Χρηστίδης συνοδοιπόρος της σε όλο της το ταξίδι, έζησε κι αυτός με ένταση όλους τους αγώνες της Γραμματικής…

Συγχαρητήρια στην νεαρή και στην οικογένεια της, καθώς επανέλαβε τον άθλο του Μεξικού περνώντας από τρομερά εμπόδια, καθώς είχε αναγκαστεί να αφήσει το άθλημα και τον πρωταθλητισμό για ένα μεγάλο διάστημα προκειμένου να εισαχθεί στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.  

Η 20χρονη πρωταθλήτρια σίγουρα δεν είχε κάνει την προετοιμασία των αντιπάλων της καθώς επέστρεψε στα τερέν πριν από λίγους μήνες…κι όμως πάλεψε σαν λέαινα στην αρένα του Ισραήλ.

Ντροπή και στα ΜΜΕ που δεν έδειξαν ένα καρέ από την προσπάθεια της Γραμματικής Χρηστίδου, η οποία κατάφερε και απέσπασε και μετάλλιο.

Ντροπή τους, γιατί λίγα πράγματα  μας υψώνουν το ηθικό σε αυτές τις εποχές που ζούμε και η Γραμματική έκανε τα αδύνατα δυνατά για να μας χαρίσει ένα χαμόγελο εξυψώνοντας παράλληλα την εθνική μας υπερηφάνια…Αλλά από την άλλη τα Μεγάλα Μέσα φαίνεται αυτό να μη το θέλουν σε καμία περίπτωση…

 

http://pinakio.blogspot.com/2013/10/blog-post_14.html