Η ΕΟΦΠάλης στη Nova all sports show & fashion

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η συμμετοχή της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης στην εντυπωσιακή έκθεση –γιορτή του αθλητισμού "Nova all sports show & fashion". Η έκθεση πραγματοποιήθηκε από 23 έως 26 Σεπτεμβρίου 2011 (Tradeshow) και 23 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2011 (Αθλητικό Διαδραστικό Πάρκο) στο Εκθεσιακό κέντρο Metropolitan expo του Διεθνη Αερολιμένα "Eλ. Βενιζέλος".

Καθ' όλη τη διάρκεια της έκθεσης περίπου 80.000 επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε τουλάχιστον 50 διαδραστικά παιχνίδια και αθλήματα. Η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης δήλωσε δυναμικά το παρόν στην έκθεση αυτή τόσο στο εμπορικό κομμάτι όσο και στο διαδραστικό.

Οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να παρακολουθήσουν επίδειξη του αθλήματος της πάλης από Ολυμπιονίκες, Πρωταθλητές, Διακεκριμένους αθλητές καθώς και από διάφορα σωματεία που δραστηριοποιούνται στο άθλημα της Πάλης. Παράλληλα μίνι σεμινάρια από τους Ολυμπιονίκες μας και διακεκριμένους προπονητές, καθώς και έντυπο πληροφοριακό υλικό για το άθλημα της Πάλης ήταν οι άξονες ενημέρωσης για τους επισκέπτες της έκθεσης.

«Η συμμετοχή στην έκθεση αυτή ήταν το έναυσμα για μια πιο οργανωμένη και συντονισμένη προσπάθεια διάδοσης του αθλήματος της Πάλης όπου είναι και ο βασικός σκοπός του νέου Διοικητικού Συμβουλίου» όπως τόνισε κατά την επίσκεψή του στην έκθεση ο Πρόεδρος της ΕΟΦΠ, κος Κωνσταντίνος Θάνος.

«Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από την ανταπόκριση και την απήχηση που είχαμε στον κόσμο. Ευχαριστούμε όσους συμμετείχαν στην προσπάθεια αυτή. Ευελπιστούμε να τους έχουμε πάντα κοντά μας».

http://www.palema.gr/eidiseis/pali/item/1854-i-eofpalis-sti-nova-all-sports-show–fashion