Η Π.Ε.Π.Φ.Α. γιόρτασε τα εβδομήντα χρόνια της

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο εορτασμός των εβδομήντα χρόνων από την ίδρυση της Πανελλήνιας Ένωσης Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής (Π.Ε.Π.Φ.Α.). Η εκδήλωση, καθώς και η Επιστημονικής Ημερίδας της Π.Ε.Π.Φ.Α. με θέμα «Αθλητισμός και Βιώσιμη Ανάπτυξη» έλαβαν χώρα το Σάββατο 27 Μαΐου στις 19:30 στις Ολυμπιακές εγκαταστάσεις Tae Kwon Do στο Παλαιό Φάληρο, στο πλαίσιο της μεγάλης έκθεσης ATTICA GREEN EXPO που είχε στο επίκεντρό της, την πράσινη μετάβαση και την κυκλική οικονομία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Εκτός του Προέδρου της Π.Ε.Π.Φ.Α. Δ. Γρηγοριάδη, των μελών του ΔΣ και του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Πατούλη, το παρόν έδωσαν μεταξύ άλλων, οι Βουλευτές Ά. Καραμανλή, Β. Σπανάκης, Β. Οικονόμου, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Πελοποννήσου και Δήμαρχος Άργους Δ. Καμπόσος, ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Γενικών Γραμματέων Τοπικής Αυτοδιοίκησης «Κλεισθένης» Μ. Χρηστάκης, η π. Βουλευτής και Πρόεδρος του ΣΕΓΑΣ Σ. Σακοράφα, η Πρόεδρος Ε.Α.ΟΜ.ΑΜΕΑ Ιωάννα Καρυοφύλλη, ο πρώην ΓΓ Αθλητισμού Στ. Δουβής, ο Πρόεδρος της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ, Αλ. Αλεξίου, ο πρώην Υφυπουργός Χρ. Αηδόνης, ο Π. Αλεξόπουλος Κοσμήτορας Πελοποννήσου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών (ΣΕΟ) Βούλα Ζυγούρη, η Δρ, Ιωάννα Μάστορα κ.α.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλάμβανε καλλιτεχνικό πρόγραμμα και ειδικές βραβεύσεις στο πλαίσιο των οποίων βραβεύτηκε ο βουλευτής και καθηγητής Φυσικής Αγωγής Βασίλης Οικονόμου. Την βράβευση πραγματοποίησε η Πρόεδρος του ΣΕΟ και επίσης καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής Βούλα Ζυγούρη.

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα η βράβευση μου από την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής για την ευρύτερη δράση μου στον αθλητισμό. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για ένα κόσμο γεμάτο άθληση, υγεία και ευεξία!» τόνισε ο κ. Οικονόμου μετά την απονομή.