Ηρακλής Περιστερίου

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΥΒΕ Περιστερίου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2016, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Συλλόγου “Ηρακλής Περιστερίου”.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος κ. Ανδρέας Παχατουρίδης τίμησε τους παρακάτω αθλητές του Ηρακλή που διακρίθηκαν κατά πρόσφατο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Πάλης Βετεράνων.

  • Κιουρεγκιάν Αρτιόμ: Χρυσό μετάλλιο στα 56 κιλά ελληνορωμαϊκής (ο αθλητής αυτός είναι και Ολυμπιονίκης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004)
  • Μπούκης Βασίλειος: Χρυσό μετάλλιο στα 69 κιλά ελληνορωμαϊκής
  • Μπούκης Γεώργιος: Χάλκινο μετάλλιο στα 74 κιλά ελληνορωμαϊκής και
  • Κολιτσόπουλος Δημήτριος: Αργυρό μετάλλιο στα 97 κιλά ελληνορωμαϊκής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Δημήτρης Κολιτσόπουλος, Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης και Πρόεδρος του Ηρακλή Περιστερίου παραμένοντας μάχιμος σήκωσε την ελληνική σημαία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Βετεράνων κατακτώντας τη δεύτερη θέση στην κατηγορία 97 κιλών των 68 ετών και προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με την συγκλονιστική του προσπάθεια. Είναι πέρα από κάθε αμφιβολία μια κορυφαία φυσιογνωμία στο χώρο του Ελληνικού αθλητισμού και δίνει το μήνυμα στους νεώτερους ότι η πάλη είναι ένα άθλημα τόσο συναρπαστικό που άμα το ξεκινήσεις, δύσκολα μπορείς να το αφήσει.

Τιμήθηκαν επίσης οι προπονητές της ομάδας Σωτήρης Αναγνωστόπουλος, Ηλίας Αμουρατίδης, Βαγγέλης Δισακιάς και Βούλα Ζυγούρη.

Ωστόσο, στην εκδήλωση σημειώθηκαν αρκετές ηχηρές απουσίες από πλευράς του Διοικητικού Συμβουλίου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης όπως αυτή του Προέδρου της κ. Κωνσταντίνου Θάνου, του Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής κ. Δημητρίου Τραμπάκουλα – οι οποίοι αναδείχθηκαν από τις τάξεις του Ηρακλή – αλλά και του Γενικού Γραμματέα κ. Ξενοφώντα Αθανασίου.

Πηγή: Δελτίο τύπου του Ηρακλή Περιστερίου

http://www.palema.gr/eidiseis/pali/item/6283-me-eksairetiki-epityxia-alla-kai-ixires-apousies-i-kopi-tis-pitas-tou-irakli-peristeriou.html