Ο ιστορικός σύλλογος γιόρτασε τα γενέθλια του με παρουσία Ελλήνων Ολυμπιονικών και παγκόσμιων πρωταθλητών

Μισός αιώνας για τον Όμιλο Ναυταθλητών Ολυμπιονικών ΕΝΟΑ

 

Tα 50κοστά του γενέθλια γιόρτασε πρόσφατα ο Ελληνικός Ναυτικός Όμιλος Αιγυπτιωτών ΕΝΟΑ.

Ένας Όμιλος που έχει συμβάλει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του Ναυταθλητισμού στην Ελλάδα, με την παραγωγή Ολυμπιονικών όπως η Χάλκινη Ολυμπιονίκης της Ιστιοπλοΐας Βιργινία Κραβαριώτη και Παγκοσμίων Πρωταθλητών όπως οι κωπηλάτες Σπύρος Γιάννατος και η προσφάτως ασημένια Σοφία Ασουμανάκη, oι οποίοι με την καθοδήγηση των επίσης Ολυμπιονικών Βασίλη Πολύμερου και Χρύσας Μπισκιτζή αναμένονται να φέρουν και νέες διακρίσεις στη χώρα.

Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην εκδήλωση, η οποία πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του Ομίλου με την Σοφία Ασουμανάκη να μονοπωλεί τα φλας των φωτογράφων καθώς η μεγάλη της επιτυχία συνέπεσε με τα γενέθλια του Ομίλου που την ανέδειξε.

Μισός αιώνας για τον Όμιλο Ναυταθλητών Ολυμπιονικών ΕΝΟΑ 2

Μεταξύ άλλων την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους μέλη του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών που κι εκείνος φέτος γιορτάζει τα 30 χρόνια του και με τον οποίο ο ΕΝΟΑ έχει αναπτύξει συνεργασίες σε κοινωνικές δραστηριότητες το τελευταίο χρονικό διάστημα.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών, Βούλα Κοζομπόλη, η οποία εκπροσώπησε τον Σύλλογο στην εκδήλωση μαζί με την Γενική Γραμματέα Βούλα Ζυγούρη και την Β’ Αντιπρόεδρο, Βιργινία Κραβαριώτη, δήλωσε: «Ευχόμαστε στον ΕΝΟΑ να τα εκατοστήσει και να συνεχίζει να αναπτύσσει τα αθλήματα της θάλασσας και της παραλίας, με την ίδια επιτυχία που το κάνει από καταβολής ιδρύσεώς του, προς όφελος της νεολαίας, του αθλητισμού και της χώρας».

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε μία Παρουσίαση της Ιστορίας, των αξιών, των στόχων, του κοινωνικού έργου και των αθλημάτων -της θάλασσας και της παραλίας- που αναπτύσσει ο Ε.Ν.Ο.Α από τους παράγοντες και τους αθλητές του Ομίλου.