Με οκτώ μετάλλια επέστρεψε από το Πανελλήνιο Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πάλης

Αθλητές της ελευθέρας πάλης όλων των ηλικιακών κατηγοριών έδωσαν το παρόν τους στην πρώτη διοργάνωση του Α’ Αναπτυξιακού πρωταθλήματος πάλης το οποίο φιλοξενήθηκε στην παλαίστρα του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Μίκρας στην Θεσσαλονίκη την Κύριακή 17 Νοεμβρίου 2013.

Με οκτώ μετάλλια επέστρεψαν από τους αγώνες τα οκτώ μέλη του Τμήματος Πάλης «Α.Σ. Δημοκρίτειο» που συμμετείχαν σε αυτό. Χρυσό κατέκτησαν ο Γιάννης Βίνικ στα 53 κιλά, ο Νάρεκ Γκρηγκοριάν στα 47 κιλά και ο Ιμπίς Νιαζί στα 120 κιλά, ο Βαλεντίνος Πασακαλίδης, ο Βασίλης Ξενοδοχίδης,ο Χρήστος Σκορδάς και ο Χρίστος Γκρηγκοριάν κατέκτησαν ασημένιο μετάλλιο, ενώ το χάλκινο κέρδισε ο Αργύρης Γκρηγκοριάν.

Ικανοποιημένος δήλωσε ο προπονητής Θεόδωρος Καρυπίδης από τις επιδόσεις των αθλητών και εξήρε την προσπάθεια του συναδέλφου του Γιάννη Μπάρμπα, ο οποίος προπονούσε τα παιδιά, παρά τις ανειλημμένες υποχρεώσεις του, λόγω προσωπικού προβλήματος του κ. Καρυπίδη, ο οποίος έκανε γνωστό ότι την Κυριακή οκτώ αθλητές ηλικίας 6-12 ετών θα συμμετάσχουν στα Τρίκαλα σε πανελλήνιο παιδικό τουρνουά πάλης.

Τέλος ευχαρίστησε για την στήριξη τον Παναγιώτη Ξενοδοχείδη της επιχείρησης «Αρένα».