Μαρία Πρεβολαράκη

Επιστροφή στην ενεργό δράση με χρυσό μετάλλιο για την Μαρία Πρεβολαράκη. Μετά από πολύμηνη απουσία από τις παλαίστρες λόγω τραυματισμού, η αθλήτρια του Εθνικού Γυμναστικού Συλλόγου κατέκτησε την πρώτη θέση στο διεθνές τουρνουά Dan Kolov – Nikola Petrov που έγινε στην Βουλγαρία.

Η Πρεβολαράκη, η οποία αποτελεί τη μεγαλύτερη ελπίδα της ελληνικής πάλης για εκπροσώπηση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, στον τελικό της κατηγορίας των 53 κιλών επικράτησε 3-2 της Ναταλία Μπούντου από την Μολδαβία και βρέθηκε στο υψηλότερο σκαλί του βάθρου των νικητριών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Μπούντου είναι μία αθλήτρια υψηλού επιπέδου και αυτή που είχε αποκλείσει στα δύο τελευταία Παγκόσμια πρωταθλήματα την Πρεβολαράκη. Η πρωτιά στην Βουλγαρία, λοιπόν, είχε διπλό όφελος, καθώς η αθλήτρια του Εθνικού επιβεβαίωσε την καλή της αγωνιστική κατάσταση και φυσικά αυτές οι εμφανίσεις θα της τονώσουν το ηθικό.

Η Πρεβολαράκη πραγματοποίησε εξαιρετικές εμφανίσεις και είναι χαρακτηριστικό ότι στα δύο πρώτα παιχνίδια επικράτησε με 8-0!

http://redpeppernews.gr/2016/03/%CF%80%CE%B1%CE%BB%CE%B7-%CE%B3%CF%85%CE%BD%CE%B1%CE%B9%CE%BA%CF%89%CE%BD-%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BF-%CE%BC%CE%B5%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84/