Παράσταση διαμαρτυρίας της ΕΟΦΠ προς τη ΔΟΕ

 

Save Olympic Wrestling

Το δελτίο τύπου της Ελληνικής Ομοσπονδίας Φιλάθλων Πάλης προς τα ΜΜΕ για την κάλυψη και αναμετάδοση της συμβολικής παράστασης διαμαρτυρίας της ομοσπονδίας προς τη ΔΟΕ την Παρασκευή 12 Απριλίου στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο.

Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης

Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης

Δελτίο τύπου

11/4/2013

Επ' αφορμής της εκδήλωσης που θα πραγματοποιηθεί στο Καλλιμάρμαρο Στάδιο για την αναβίωση των 1ων Σύγχρονων Ολυμπιακών Αγώνων, την Παρασκευή 12 Απριλίου και ώρα 11:00 π.μ., η Ελληνική Ομοσπονδία Φιλάθλων Πάλης θα πραγματοποιήσει συμβολική παράσταση διαμαρτυρίας προς τη ΔΟΕ για την πρόθεσή της να καταργήσει το άθλημα της Πάλης από το πρόγραμμα των Ο.Α.

Αθλητές της Εθνικής Ομάδας της πάλης, λοιπόν, εντός του Σταδίου θα κρατούν πανό όπου θα αναγράφεται το μήνυμα "Save Olympic Wrestling", ενώ Ολυμπιονίκες της Πάλης θα προβούν σε σημαντικές δηλώσεις.

Υπολογίζουμε στους εκπροσώπους των Ελληνικών ΜΜΕ όπως παρευρεθούν και καλύψουν το θέμα, μεταδίδοντάς το μέσω των συχνοτήτων τους ή/και των ιστοσελίδων τους στο Ελληνικό, αλλά και το διεθνές ακροατήριο. Κρίνουμε ότι η παρουσία μας στο Καλλιμάρμαρο, στην εκδήλωση αυτή, όπου ο Ολυμπιονίκης της Πάλης Πέτρος Γαλακτόπουλος θα απαγγείλει τον Ολυμπιακό Ύμνο και όπου θα υπάρχει η παρουσία εκατοντάδων μαθητών από σχολεία της Ελλάδας, καθώς και εκπροσώπων από την πολιτική ζωή του τόπου, την Κυβέρνηση, του Ολυμπιακού Κινήματος, αλλά και την Προεδρία της Δημοκρατίας, ως άκρως συμβολική και ουσιαστική, για τη διάσωση ενός αθλήματος που είναι ταυτισμένο με την Ελλάδα και τον πολιτισμό της.

Για περισσότερες πληροφορίες, για on the spot δηλώσεις, αλλά και για τον όλο συντονισμό, παρακαλούμε τους δημοσιογράφους που θα καλύψουν το θέμα όπως επικοινωνήσουν με την Ολυμπιονίκη Βούλα Ζυγούρη στο τηλέφωνο 6944392721. Οι δηλώσεις θα γίνουν μπροστά από το πανό, με φόντο το Καλλιμάρμαρο και τον κόσμο.