Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό - Βούλα Ζυγούρη 8

Την παρουσίαση του προγράμματος «Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό» έκαναν σημερα ο Πρόεδρος του ΣΕΦ κ. Νίκος Ιωαννιδης, ο Διευθυντής του Διεθνούς Κέντρου Ολυμπιακής Εκεχειρίας Δρ. Κωνσταντίνος Φίλης, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών κα Βούλα Κοζομπόλη, η Γενικη Γραμματεας κα Βουλα Ζυγουρη και η Διευθύντρια Προγραμμάτων και Συνεργασιών του Βρετανικού Συμβουλίου κα. Ανδρίτσου Αναστασία.

Στόχος του προγράμματος είναι να αναδείξει τα ιδανικά που πρεσβεύει η Ολυμπιακή Ιδέα όπως η ισότητα, η αποδοχή του διαφορετικού, ο σεβασμός και η καλύτερη κατανόηση μεταξύ των μονάδων και των κοινωνιών.Οι Ολυμπιονικες που συμμετειχαν ηταν η Καραγιαννοπουλου Μαρια στο τζούντο με πολλούς πρωταθλητές του αθλήματος, οι Ολυμπιονικες της ρυθμικής Κλέλια και Άννυ Πανταζη,ο Ολυμπιονίκης στο χάντμπολ Καφφατος Δημητρης,η Αργυρη Ολυμπιονίκης της υδατοσφαιρισης Μωραιϊτιδου Εύη , οι Ολυμπιονίκες της πάλης Κώστας Θάνος και Ηρακλής Δεσκουλίδης και στο μπάσκετ ο Αργύρης Καμπούρης και ο Βαγγέλης Μάντζαρης. Στο πρόγραμμα και στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκαν ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Κοντονής, ο ΓΓ Αθλητισμου κ.Συναδινός, ο Πρόεδρος της ΕΟΕ κ. Καπράλος ,ο Πρόεδρος της ΔΟΑ και της ΕΘΝΟΑ κ. Κούβελος, η Αντιπρόεδρος του ΔΚΟΕ κα Φάνη Πάλλη Πετραλιά, η Υποδιευθύντρια του ΔΚΟΕ κ. Ντόρα Πάλλη και πολλοί άλλοι επίσημοι και άνθρωποι του αθλητισμού.

Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό - Βούλα Ζυγούρη 1 Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό - Βούλα Ζυγούρη 2 Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό - Βούλα Ζυγούρη 3 Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό - Βούλα Ζυγούρη 5 Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό - Βούλα Ζυγούρη 6 Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό - Βούλα Ζυγούρη 7 Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό - Βούλα Ζυγούρη 9 Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό 2 Σέβομαι τη Διαφορετικότητα – Γνωρίζω τον Αθλητισμό