Ενωση Σωματείων Πάλης 1

Στα πλαίσια της δεύτερης φάσης του Σχολικού Πρωταθλήματος πάλης Νοτίου Ελλάδος, που έλαβε χώρα στο κλειστό γυμναστήριο του Δήμου Άνω Λιοσίων στις 7 – 8 Φεβρουαρίου 2010, η Ένωση Σωματείων Πάλης Αττικής και Νήσων, έκοψε την Πρωτοχρονιάτική πίτα της. Ιδρυτικό μέλος παραπάνω Ένωσης είναι ο ¨Φιλαθλητικός¨ Γ.Σ. Χαϊδαρίου που εκπροσωπήθηκε από την Ολυμπιονίκη μας Βούλα Ζυγούρη η οποία ανήκει στις τάξεις του.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της μεσημβρινής διακοπής της δεύτερης ημέρας στις 4.00 μμ. Μετά από αυτήν ακολούθησαν βραβεύσεις των συλλόγων της δύναμης της Ενώσεως, που σημείωσαν ομαδικές διακρίσεις στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα του παρελθόντος έτους, των αθλητών της που σταμάτησαν την ενεργό δράση, των ¨δασκάλων της πάλης¨ που βρίσκονται στην ενεργό δράση και των αθλητών της περιοχής μας που σημείωσαν διεθνής διακρίσεις το 2009.
 

Ενωση Σωματείων Πάλης Βούλα Ζυγούρη

Ο θεσμός των παραπάνω βραβεύσεων άρχισε εφέτος για πρώτη φορά στην Ένωση της Αθήνας και τιμήθηκε από την παρουσία σημαινόντων προσωπικοτήτων του χώρου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και του αθλήματός μας οι οποίοι κλήθηκαν να απονείμουν τις τιμητικές πλακέτες στους βραβευόμενους. Επιπλέον τους χαιρετισμούς τους απέστειλαν και εκπρόσωποι του πολιτικού κόσμου μας.
 
Μεταξύ αυτών στην εκδήλωση έλαβε μέρος και η Ολυμπιονίκης μας Βούλα Ζυγούρη, που απένειμε με ιδιαίτερη χαρά την τιμητική διάκριση στον Γιάννη Αθανασιάδη, ο οποίος αναδείχθηκε το 2009 για δεύτερη φορά Παγκόσμιος Πρωταθλητής Βετεράνων, χαρίζοντας στην χώρα μας μια πολύτιμη διάκριση. Πρέπει να σημειωθεί πως αυτή η διάκριση είναι η πρώτη εκ των δύο μονό διεθνών διακρίσεων που η Ελλάδα κατάφερε να συγκεντρώσει το χρόνο που μας πέρασε.
 
Με την ευκαιρία, του ευχόμαστε να συνεχίσει και στο μέλλον την επιτυχημένη πορεία του στις διεθνείς παλαίστρες αλλά και την ενεργό δραστηριοποίησή του στο διοικητικό χώρο του αθλήματός μας.

Στην ίδια εκδήλωση βραβεύτηκαν επίσης οι ¨ δάσκαλοι¨ της πάλης Αρκουδέας Παναγιώτης, Σιδέρης Φίλιππος, και Ευθυμιάδης Παναγιώτης οι οποίοι εξακολουθούν να προσφέρουν στην πάλη που τόσο αγαπούν, τον καλύτερο εαυτό τους!