Συνάντηση ΥΠΣΕΔΑ Δημήτρης Κολιτσόπουλος Βούλα Ζυγούρη

Ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης κ. Τζανέτος Φιλιππάκος συναντήθηκε τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2016, το πρωί, στο Γραφείο του στο Υπουργείο με εκπροσώπους του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης.

Ειδικότερα, τον κ. Φιλιππάκο επισκέφθηκαν ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, κ. Δημήτρης Κολιτσόπουλος, η Γ.Γ. του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών και Oλυμπιονίκης της πάλης κα Βούλα Ζυγούρη και ο Αρχφύλακας Χρήστος Λιάκος, διεθνής διαιτητής αγώνων πάλης, ο οποίος συμμετείχε προσφάτως στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο.

Ο Γενικός Γραμματέας κ. Φιλιππάκος, ο οποίος είναι και ανώτατος αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας ε.α., άκουσε με προσοχή τα ζητήματα που του εξέθεσαν οι εκπρόσωποι της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πάλης, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση σε θέματα που αφορούν τους αθλητές που υπηρετούν στις ένοπλες δυνάμεις και στα Σώματα Ασφαλείας.

Ειδικότερα συζητήθηκε το ζήτημα της προβολής της Ελληνικής Αστυνομίας και του έργου της μέσω του αθλητισμού, καθώς και ευρύτερα η ανάγκη για πρωτοβουλίες και δράσεις για την εξύψωση του αθλητικού πνεύματος και την προαγωγή των επιδόσεων στα ένστολα Σώματα, ώστε να επιτυγχάνεται η καλύτερη δυνατή εκπροσώπησή τους στις διεθνείς αθλητικές διοργανώσεις.

Η συνάντηση διεξήχθη σε κλίμα εγκάρδιο και εποικοδομητικό και οι δύο πλευρές συμφώνησαν για την πραγματοποίηση και νέων συναντήσεων στο μέλλον.