Η Ολυμπιονίκης της πάλης Βούλα Ζυγούρη πραγματοποίησε ομιλία με θέμα “Τροφές και Ενέργεια”  για τους μαθητές των τελευταίων τάξεων του δημοτικού σχολείου, στις εγκαταστάσεις του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου την Παρασκευή 19/2/2016.

Δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν την ενεργειακή αξία των τροφών και τα κινητικά τους ισοδύναμα, να κατανοήσουν τους τρόπους με τους οποίους ο οργανισμός χρησιμοποιεί την ενέργεια που προσφέρει η τροφή αλλά και να εισαχθούν στην έννοια του ενεργειακοί ισοζυγίου.

Προηγήθηκε ξενάγηση στο μουσείο ενώ ακολούθησε  επίσκεψη στην αφετηρία του μαραθωνίου δρόμου και δρομικά παιχνίδια με την συμμετοχή μαθητών και δασκάλων.

Τροφές και Ενέργεια για την Σχολή Παναγιωτόπουλου - Βούλα Ζυγούρη 1

Τροφές και Ενέργεια για την Σχολή Παναγιωτόπουλου - Βούλα Ζυγούρη 2 Τροφές και Ενέργεια για την Σχολή Παναγιωτόπουλου - Βούλα Ζυγούρη 3 Τροφές και Ενέργεια για την Σχολή Παναγιωτόπουλου - Βούλα Ζυγούρη 4 Τροφές και Ενέργεια για την Σχολή Παναγιωτόπουλου - Βούλα Ζυγούρη 5 Τροφές και Ενέργεια για την Σχολή Παναγιωτόπουλου - Βούλα Ζυγούρη 6 Τροφές και Ενέργεια για την Σχολή Παναγιωτόπουλου - Βούλα Ζυγούρη 7 Τροφές και Ενέργεια για την Σχολή Παναγιωτόπουλου - Βούλα Ζυγούρη 8