Το Χριστουγεννιάτικο δείπνο του Σωματείου Καλλιπάτειρα για την ενίσχυση της Παραολυμπιακής ομάδας ενόψη των αγώνων του 2020 στο Τόκιο διοργανώθηκε με επιτυχία στο Ecali Club, για τα μέλη και τους φίλους του Σωματείου.

H Πρέσβειρα της Ελλάδας στο Συμβούλιο της Ευρώπης για τον Αθλητισμό, Κατερίνα Παναγοπούλου (η οποία είναι και Πρόεδρος του Πανελληνίου Αθλητικού Σωματείου Γυναικών “Καλλιπάτειρα”), διοργάνωσε για άλλη μια φορά με επιτυχία μια εκδήλωση που σκοπό είχε να βοηθήσει κόσμο και κυρίως να δώσει χαμόγελα σε αυτά τα παιδιά που βάζουν στην άκρη τα κινητικά τους προβλήματα και παλεύουν στον στίβο… Βγάζοντας την Ελλάδα ασπροπρόσωπη.

Τα έσοδα της εκδήλωσης που διοργάνωσε η κα Παναγοπούλου, θα διατεθούν για την προετοιμασία των Παραολυμπιονικών αθλητών και αθλητριών ενόψει των Παραολυμπιονικών Αγώνων Τόκυο 2020.

Η συμμετοχή στην εκδήλωση ήταν τεράστια και προκαλεί ιδιαίτερη συγκίνηση καθώς την τίμησαν με την παρουσία προσωπικότητες από τον πολιτικό κόσμο, εφοπλιστές, μεγάλη επιχειρηματίες, δημοσιογράφοι ακαδημαϊκοί.

Επίσης στην εκδήλωση παρευρέθηκαν καταξιωμένοι αθλητές, αρκετοί καλλιτέχνες και πληθώρα υποστηρικτών του έργου της Καλλιπάτειρας.

Οι προσκεκλημένοι της κα Παναγωπούλου που ξεχώρισαν ήταν: η Εύη Λιβανίου, η Βούλα Ζυγούρη, ο Δημήτρης Μάρκος,  η Όλγα Καραβερβέρη, Φάνη Πάλλη Πετραλιά, ο Δημήτρης Κοντομηνάς, ο Γιώργος Κατρούγκαλος αλλά και η Βίκυ Χατζηβασιλείου.