Την έναρξη τίμησαν με την παρουσία τους η ολυμπιονίκης της πάλης Βούλα Ζυγούρη και το μέλος της ελληνικής ομοσπονδίας φιλάθλων πάλης (ΕΟΦΠ) κ. Γιώργος Γαρδεράκης

 

Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Περιστερίου - Βούλα Ζυγούρη 1

 

Οι Επιστήμονες Υγείας για το Περιστέρι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια συνεργασία του κοινωνικού οδοντιατρείου της Ιεράς Μητρόπολης Περιστερίου  με το κοινωνικό ιατρείο του Δήμου Περιστερίου.

Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Περιστερίου - Βούλα Ζυγούρη 2

Κοινός στόχος να καλύψουν τις ανάγκες των ευπαθών κοινωνικών ομάδων για δωρεάν πρωτοβάθμιο οδοντιατρικό έλεγχο, σε περιπτώσεις συμπολιτών μας που πραγματικά έχουν ανάγκη στη δύσκολη εποχή που διανύουμε οι οδοντίατροι θα είναι δίπλα τους και στην δευτεροβάθμια φροντίδα.

Κοινωνικό Ιατρείο Δήμου Περιστερίου - Βούλα Ζυγούρη 3

Τα κοινωνικό οδοντιατρείο θα λειτουργεί στον χώρο του κοινωνικού ιατρείου στο ΚΥΒΕ Περιστερίου (Εθνάρχου Μακαρίου 1) κάθε Δευτέρα και Τετάρτη 11.00πμ- 13.00μμ.

Για την πρωτοβουλία μίλησαν στην κάμερα του PeristeriNews οι Αντιδήμαρχοι Περιστερίου Τάσος Θεοδωράκος και Ξένη Κορόγιαννη αλλά και ο Επιστημονικός Συντονιστής των κοινωνικών δράσεων, Γιώργος Βαθιώτης όπως επίσης και οι υπεύθυνοι γιατροί της δράσης: