Σύλλογος Π.Α.Ο. Βόλου, σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Βόλου, διοργάνωσε το 1ο “Τουρνουά Μαγνησίας”, την Κυριακή 14 Μαρτίου 2010.

 
Στις εγκαταστάσεις του Κέντρου Βαρέων Αθλημάτων Βόλου, στις 9.30 πμ., με εξαιρετικά μεγάλη επιτυχία, πραγματοποιήθηκαν αγώνες στο στιλ της ελευθέρας πάλης, στις κατηγορίες Παμπαίδων Α, Β, Γ, Παίδων – Κορασίδων και Εφήβων Νεανίδων. Υπήρξε ευρεία συμμετοχή αθλητών της Κεντρικής και Νοτίου Ελλάδας, οι οποίοι και εκπροσώπησαν τα παρακάτω σωματεία:

 
– Π.Α.Ο. Βόλου
– Άθλος Λάρισας
– Μίλων Ιωαννίνων
– Αχιλλέας Τυρνάβου
– Ε.Α.Λ.
– Παλαιστικός Όμιλος Ψαχνών
– Φιλαθλητικός Γ.Σ. Χαϊδαρίου

 
Στους αγώνες παρευρέθη ο Πρόεδρος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Βόλου, κος Δημήτρης Χαλέβας, που απευθυνόμενος στους παρισταμένους, τόνισε μεταξύ άλλων τα ακόλουθα: ” … ο Βόλος και ο Παλαιστικός του Όμιλος, θα συνεχίσουν σε τακτά χρονικά διαστήματα, καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους να διοργανώνουν τέτοιες συναντήσεις, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένας θεσμός στην Κεντρική Ελλάδα, που θα είναι σημείο αναφοράς για όλα το σύνολο των σωματείων της χώρας μας”.

 

Τουρνουά Ελεύθερης Πάλης Βόλου

Στον κο Χαλέβα, απένειμε αναμνηστική πλακέτα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Μεσσαπείων και μέλος της Επιτροπής Δημοτικού Σταδίου Ψαχνών, κος Δημήτρης Λεοντής που όντας αθλητής και αυτός κατά το παρελθόν, συνεχάρη θερμά για την επιτυχία αυτού του εγχειρήματος.

 
Τον εταίρο των διοργανωτών, Σύλλογο Π.Α.Ο. Βόλου, στο πρόσωπο του εξαιρετικά δραστήριου Αντιπροέδρου του κου Γιάννη Σπηλιόπουλου, τίμησαν οι επίσης παραβρισκόμενοι στους αγώνες Γιάννης Ψαθάς, Πρόεδρος του Π.Ο. Ψαχνών και Βούλα Ζυγούρη, Ολυμπιονίκης της πάλης και εκπρόσωπος του Φιλαθλητικού Γ.Σ. οι οποίοι του απένειμαν πινακίδες με παλαιστικές αναπαραστάσεις.
 
Η διοργάνωση ολοκληρώθηκε στις 2.30 μμ περίπου με την απονομή διπλωμάτων συμμετοχής στους αθλητές.