3ο γυμνάσιο Περιστερίου – Αθλητικός προσανατολισμός – ΠΑΛΗ

Ο Σύλλογος των Ολυμπιονικών στα πλαίσια του προγράμματος ¨ Αθλητικός προσανατολισμός¨ επισκέφθηκε το 3ο Γυμνάσιο Περιστερίου. Με διαδραστικό τρόπο παρουσίασαν σε μαθητές και καθηγητές τα αθλήματά τους, οι Ολυμπιονίκες: Βούλα Κοζομπόλη (υδατοσφαίριση), Βιργινία Κραβαριώτη (ιστιοπλοΐα), Βασίλης Πολύμερος και Χρύσα Μπισκιντζή (κωπηλασία), Βίκυ Αρβανίτη (beach volley) και Βούλα Ζυγούρη (πάλη). Τον Δήμο Περιστερίου εκπροσώπησε ο Αντιπρόεδρος του ΑΟΔΗΠ κύριος Αυγουστίδης ενώ ο σύλλογος γονέων του σχολείου βράβευσε τους Ολυμπιονίκες που έκαναν την παρουσίαση. Την εκδήλωση παρουσίασε Γιάννης Σταθόπουλος, υπεύθυνος επικοινωνίας του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών ενώ στην παρουσίαση του αθλήματος της πάλης βοήθησε ο αθλητής του Φιλαθλητικού ΓΣ Γιώργος Δανατσίδης.

Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους καθηγητές που διάλεξαν να δοκιμάσουν λαβές από τα άθλημα της πάλης μαζί με τους μαθητές τους! θα μείνει αξέχαστο σε όλους!

Ολυμπιονίκες Περιστέρι Βούλα Ζυγούρη 6 Ολυμπιονίκες Περιστέρι Βούλα Ζυγούρη 1 Ολυμπιονίκες Περιστέρι Βούλα Ζυγούρη 2 Ολυμπιονίκες Περιστέρι Βούλα Ζυγούρη 3 Ολυμπιονίκες Περιστέρι Βούλα Ζυγούρη 4 Ολυμπιονίκες Περιστέρι Βούλα Ζυγούρη 5