3ο Γυμνάσιο Χαϊδαρίου – 21/12/2011

Οι Ολυμπιονίκες Βούλα Ζυγούρη (πάλη) και Γιώργος Στεφανόπουλος (πυγμαχία), την Τετάρτη 21/12/2011, είχαν την χαρά και την να γνωρίσουν τους μαθητές του 3ο γυμνασίου Χαϊδαρίου.

Αρχικά, έδωσαν συνέντευξη στην συντακτική ομάδα της ηλεκτρονικής εφημερίδας του σχολείου: ¨Τρίτο Βήμα στο Διαδίκτυο¨. Τα παιδιά ρώτησαν και έμαθαν σχετικά με τις ιδιαιτερότητες του κάθε αθλήματος, τις συνθήκες που επικρατούν στον αθλητισμό, την διάκρισή του από τον πρωταθλητισμό αλλά και για τα οφέλη και τις εμπειρίες που αποκτά όποιος ακολουθήσει τον δρόμο του αθλητισμού.

Στην συνέχεια, στο αμφιθέατρο του σχολείου έγινε παρουσίαση του αθλήματος της πάλης. Δόθηκε η ευκαιρία στα παιδιά να γνωρίσουν το άθλημα της πάλης, τις λαβές, τους κανονισμούς, την διαδικασία της διεξαγωγής της προπόνησης και του αγώνα, και κυρίως να καταλάβουν την φιλοσοφία της.

Ευχαριστούμε ιδιαίτερα τον Διευθυντή του σχολείου κο Σωτήρη Κοχυλά, τον καθηγητή φυσικής αγωγής, διακεκριμένο προπονητή της πυγμαχίας και προπονητή του Ολυμπιονίκη Γιώργου Στεφανόπουλου, κο Λευτέρη Λειβάδη που μας έδωσαν την ευκαιρία να γνωρίσουμε όλα αυτά τα υπέροχα παιδιά καθώς και το μέλος του ΔΣ της ΕΟΦ Πάλης κο Γιώργο Γαδρεράκη για την βοήθεια και την συμπαράστασή του.

3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 16 3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 1 3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 2 3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 3 3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 4 3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 5 3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 6 3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 7 3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 8 3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 9 3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 10 3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 11 3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 12 3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 13 3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 14 3ο Γυμνάσιο Χαιδαρίου - Βούλα Ζυγούρη 15