Παρά το γεγονός ότι ο καιρός δεν βοήθησε (σ.σ. τους επισκέπτες κυρίως), το νησί από την Πέμπτη έως και την Κυριακή το απόγευμα φιλοξένησε τουλάχιστον 12.000 συμμετέχοντες και συνοδούς.

Spetses Mini Marathon 2015 1

Εχθρός του καλού είναι το καλύτερο και το Spetses mini marathon που διοργανώνεται τις Σπέτσες κάθε χρόνο από τη Communication Lab και την Μαρίνα Κουταρέλη, επιβεβαιώνουν πλήρως τον κανόνα.Η 5η επετειακή διοργάνωση ολοκληρώθηκε την Κυριακή το βράδυ στις Σπέτσες και ήταν πιο άρτια από ποτέ. Παρά το γεγονός ότι φέτος ο καιρός δεν βοήθησε (σ.σ. τους επισκέπτες κυρίως), το νησί από την Πέμπτη έως και την Κυριακή το απόγευμα φιλοξένησε τουλάχιστον 12.000 συμμετέχοντες και συνοδούς.

Spetses Mini Marathon 2015 2

Οι εθελοντές, ο Δήμος, η οργανωτική επιτροπή και όλοι όσοι εργάζονται για να γίνει πραγματικότητα ο μεγαλύτερος αγώνας που διοργανώνεται σε νησί στην Ελλάδα και μια από τις καλύτερες διοργανώσεις σε τέτοιες συνθήκες στο εξωτερικό, έδωσαν όλες τους τις δυνάμεις, προκειμένου να μην έχει κανείς παράπονο.

Φυσικά, δεν μπορούν όλοι να είναι ευχαριστημένοι, ωστόσο, η γενική εικόνα, το κλίμα, οι αγώνες, οι εκδηλώσεις και γενικότερα οι υπηρεσίες που είχαν να κάνουν με τη διοργάνωση, κατά γενική ομολογία ήταν σε εξαιρετικό επίπεδο. Το ξεκίνημα έγινε την Παρασκευή με τους κολυμβητικούς αγώνες των μικρών, αλλά και τη Sunset Yoga for Runners.

Spetses Mini Marathon 2015 3

Εξαιρετική ήταν η εικόνα στην πλατεία Ποσειδωνίου το Σάββατο από το πρωί μέχρι το βράδυ, όπου επισκέπτες και δρομείς και αθλητές είδαν τους κολυμβητικούς αγώνες, τους αγώνες των μικρών δρομέων, απόλαυσαν αναψυκτικά, μακαρόνια, γλυκά (χαλβάς) και Σπετσιώτικα κεράσματα, χειροκρότησαν τους νικητές των 10 χλμ. και σαν φινάλε παρακολούθησαν τη συναυλία του Νίκου Πορτοκάλογλου.

Την Κυριακή το πρωί η αυλαία έπεσε με τους αγώνες των 5 (σ.σ. με τη συμμετοχή και του skai.gr) και 25 χλμ. τις βραβεύσεις των αθλητών.

Spetses Mini Marathon 2015 4

Σε ότι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, οι αγώνες διεξήχθησαν κάτω από καλές συνθήκες για την εποχή, ο δρόμος ήταν καλός χωρίς εμπόδια και λακκούβες για τους αθλητές, τα σημεία ανεφοδιασμού πάντα έτοιμα και οι εθελοντές στις θέσεις τους για να δείχνουν το δρόμο.

Spetses Mini Marathon 2015 5

Ορισμένα προβλήματα αντιμετώπισαν οι δρομείς στον αγώνα στα 25 χλμ. και ιδιαίτερα εκείνοι που βρέθηκαν προς το τέλος, δεδομένου λόγω της ξαφνικής ζέστης καταναλώθηκαν αρκετά μπουκάλια με νερό, με αποτέλεσμα να υπάρχει έλλειψη σε κάποιους σταθμούς κατά τη διάρκεια της διαδρομής.

Τα αποτελέσματα του αγώνα συγκεντρώνονται στο site του SMM και μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ