Νίκος Γκάλης Περιστέρι - Βούλα Ζυγούρη 2

Σε μία ειδική εκδήλωση που έγινε το απόγευμα της Κυριακής (27/04) στο κλειστό του Περιστερίου, ο σπουδαίος Νίκος Γκάλης έγινε επίτιμο μέλος του Συλλόγου Ελλήνων Ολυμπιονικών!

Ο μεγαλύτερος Ελληνας μπασκετμπολίστας τιμήθηκε για την συνολική προσφορά του στο μπάσκετ και γενικότερα στον αθλητισμό και αποθεώθηκε από τον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του Περιστερίου και του έδειξε την απλόχερα την αγάπη του και τον θαυμασμό του. Ο Νίκος Γκάλης, μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο facebook έστειλε το δικό του μήνυμα, γράφοντας: “Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ο Σύλλογος Ολυμπιονικών με έκανε επίτιμο μέλος του. Ένα ευχαριστώ και στον κόσμο που βρέθηκε στο κλειστό του Περιστερίου και με τις εκδηλώσεις του έδειξε την αγάπη και την εκτίμηση προς το πρόσωπο μου”.

Νίκος Γκάλης Περιστέρι - Βούλα Ζυγούρη 4

Νίκος Γκάλης Περιστέρι - Βούλα Ζυγούρη 3

Το παρών στην εκδήλωση έδωσε ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Γιάννης Ανδριανός, η Πρόεδρος του Συλλόγου “Ελπίδα” κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη, ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός. Ο κ. Σγουρός ήταν και εκείνος που έκανε το τζάμπολ του αγώνα των παλαιμάχων που για την ιστορία νίκησαν την ομάδα των Ολυμπιονικών με 53-51. Στην εκδήλωση βρέθηκαν και ο Δήμαρχος Περιστερίου, κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, καθώς και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής, κ. Σπύρος Καπράλος.