Μαριάννα Βαρδινογιάννη Ελπίδα - Βούλα Ζυγούρη 2

Μαριάννα Βαρδινογιάννη Ελπίδα - Βούλα Ζυγούρη

Ο Πύρρος Δήμας, η Νίκη Μπακογιάννη και άλλοι Έλληνες Ολυμπιονίκες μαζί με  μέλη της Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, επισκέφθηκαν την Ογκολογική Μονάδα Παίδων Μαριάννα Βαρδινογιάννη – Ελπίδα και μοιράστηκαν μαζί με τα παιδιά ένα μαγικό ταξίδι στην Αρχαία Ολυμπία.

Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες πέρασαν  ευχάριστο χρόνο με τους μικρούς Ολυμπιονίκες της ζωής, προσφέροντας τους  το βιβλίο για τις Ολυμπιακές Αξίες, μπλουζάκια, μπαλόνια και πολύ αγάπη.

«Η παρουσία σας  σήμερα κοντά μας αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για ολόκληρη την οικογένεια της «Ελπίδας». Η επίσκεψή σας μας δίνει μεγάλη χαρά καθώς έχει ως σκοπό την παρουσία και τη διανομή στα παιδιά μας του εκπαιδευτικού βιβλίου που εξέδωσε η Ολυμπιακή Ακαδημία για τις Ολυμπιακές Αξίες» είπε η πρόεδρος του Συλλόγου Ελπίδα, κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη.

“Πιστεύω και ελπίζω ότι όλα αυτά τα παιδιά θα βγουν νικητές, χάρη στη μεγάλη προσπάθεια που κάνει η κυρία Μαριάννα Βαρδινογιάννη, με το κέντρο Ελπίδα για την αποκατάσταση αυτών των παιδιών” δήλωσε ο πρόεδρος Εθνικής Ολυμπιακής Ακαδημίας, Ισίδωρος Κούβελος.

Οι Έλληνες Ολυμπιονίκες διάβασαν αποσπάσματα από το εκπαιδευτικό παραμύθι για την ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων ενώ η σοπράνο Τζινα Φωτεινοπούλου μάγεψε τα παιδιά με τα τραγούδια της νίκης και της ελπίδας.

Δείτε το Video