Η αντίστροφη μέτρηση για το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Πάλης Παίδων-Κορασίδων έχει ξεκινήσει και στην Αθήνα θα χτυπάει η καρδιά του αθλήματος στις αρχές Σεπτεμβρίου

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία εμπιστεύτηκε την Ελληνική Ομοσπονδία Πάλης γι’ ακόμη μία μεγάλη διοργάνωση. Από τις 4 έως τις 10 Σεπτεμβρίου στο Ολυμπιακό κέντρο Πάλης Άνω Λιοσίων θα διεξαχθεί το Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων στην ελευθέρα, ελληνορωμαϊκή και Κορασίδων.

Οι δηλώσεις συμμετοχής έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία και στη χώρα μας θα φτάσουν περισσότεροι από 1000 αθλητές, προπονητές και διαιτητές από 65 χώρες.

Η σημαντική διοργάνωση, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι το άθλημα είναι συνδεδεμένο με την Ελλάδα, από όπου και ξεκίνησε, έχει εκτοξεύσει το ενδιαφέρον και οι αθλητές από όλο τον κόσμο θα έρθουν στη χώρα μας να παλέψουν, καθώς και να δουν τα αξιοθέατα της Αθήνας. Παράλληλα η Παγκόσμια Ομοσπονδία, εμπιστεύεται την Ελλάδα και δείχνει έμπρακτα ότι στηρίζει τις προσπάθειες της Ελληνικής Ομοσπονδίας, καθώς για μία ακόμη χρονιά έδωσε στη χώρα μας μια παγκόσμια κορυφαία διοργάνωση.

Οργανωτικά, όλα είναι έτοιμα και οι αποστολές που θα φτάσουν στη χώρα μας, αναμένεται να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία.

http://www.sport24.gr/Sports/OtherSports/Pali/sthn-telikh-eytheia-gia-to-pagkosmio.4807881.html